2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Fakültemiz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı 10.05.2024 tarihinde Hekim Hacı Paşa Konferans Salonunda yapıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Saffet KÖSE, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yasin Bulduklu ve Prof. Dr. Muhsin Akbaş’ın teşrifleriyle yapılan Akademik Kurul Toplantısı Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Fatih Esad Topal’ın açılış konuşması ile başladı. Açılış konuşmasını takiben Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Agah Tekindal tarafından Genel Akademik Bilgilendirme, Bilimsel Araştırma ve Yayın, Fakülte/öğrenci organizasyonları ile sosyal platformlar, Akreditasyon Süreci ve Kalite Yönetimi başlıklarında sunum gerçekleştirildi.

Kurula katılan Fakültemiz öğretim üyelerinin görüş, öneri ve dileklerini Akademik Kurulumuza teşrif eden Üniversitemiz Üst yönetimine ilettiği Akademik Kurul Toplantısının sonunda görevleri sona eren Fakültemiz Öz Değerlendirme Kurulu üyelerine katkılarından ötürü Teşekkür Belgeleri takdim edildi.