Temel Eğitici Gelişimi Programı

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Temel Eğitici Gelişimi Programı 11-12 Eylül 2019 tarihilerinde gerçekleştirildi. Program; eğiticiler Doç. Dr. Nilüfer Demiral Yılmaz, Doç. Dr. Pınar Gençpınar, Dr. Öğr. Üyesi Funda İfakat Tengiz ve Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Esra Meltem Koç’un açılış ve hoşgeldiniz konuşmalarıyla başladı. Katılım ve Teşekkür Belgelerinin takdimi ile 12 Eylül 2019, Saat 16.30 ’da son buldu. Programa katılan Öğretim üyeleri; Eğitimin verimli ve yararlı olduğunu, Kurum kültürüne katkısı bulunduğunu, eğitim öğretim görevlerine katkıda bulunacak yeni yeterlikler kazandıklarını ve yeni eğitim öğretim yılına başlarken motivasyonlarının arttığını belirtmişlerdir. TEAD öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Funda İfakat Tengiz düzenlenecek ileri düzey eğitimler ve katılım koşulları hakkında katılımcıları bilgilendirdiklerini, paylaşımların çok yararlı olduğunu ve birlikte çalışmak, üretmek adına iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade etti.