2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı İçin Dönem 6 Öğrencilerin Dikkatine !

2020-2021 eğitim-öğretim yılı için Dönem 6 öğrencilerimizin  klinik stajlarını  yapabilmeleri için İş Sağlığı ve Güvenliği temel eğitimlerini almaları gerekmektedir. Üniversitemizin uzaktan eğitim modülü üzerinden İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi alabilmeleri için öğrencilerimizin uoys.ikc.edu.tr web adresini kullanarak sistemi açmaları ve aşağıda belirtilen adımlarla sisteme giriş yaparak eğitimlerini tamamlamaları gerekmektedir.

Kullanıcı adı: isim.soyisim (2 ismi olanlar her isimden sonra nokta koymalıdır, Örnek:yelda.gizem.polga)

Parola: TC kimlik Numarası

Öğrencilerimizin Türkiye’de aktif üç Tıp Eğitimi Derneği'nin, TEPDAD; TEGED ve Türk Tıp Eğitimi Derneği  işbirliği ile hazırlanan İntörn Hekimlere yönelik COVID-19 Kursu TEPDAD web sayfasında https://online.tepdad.org.tr/course/view.php?id=14 adresinden kullanıma açılmıştır. Kurs sonunda katılım belgesi verilecektir. Fakültemiz Dönem 6 öğrencilerinin her iki eğitimi tamamlamaları ve katılımlarını belgelendirmeleri koşulu ile 16 Temmuz 2020 tarihinden başlayarak intörn hekimlik dönemi eğitimlerine başlayabileceklerdir.