Öğrencilerimizin Dikkatine! Pandemi Sınav Takvimi

Sevgili Tıp Fakültesi Öğrencilerimiz,

Yüksek Öğretim Kurulu’nun 11.05.2020 tarih ve 75850160-301.01.01-E.30480 sayılı yazısı ile eş zamanlı olarak Dekanlık olarak, Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Kurulu, Temel, Dahili ve Cerrahi Bilimler Bölüm Başkanlarımız ile birlikte, sizlerin görüş ve isteklerini de değerlendirerek  sizler için en yararlı olacak şekilde eğitim sürecinin planlanması için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürdük. Uzaktan eğitim için kullandığımız altyapımıza en uygun olacak şekilde Anabilim Dallarımızın belirlediği ölçme değerlendirme yöntemleriyle pratik derslerimiz ve sınav takvimimiz için gerekli planlamalarımızı tamamladık.

Sürecin en başından beri şeffaf ve öğrenci merkezli bir yaklaşımla (YÖK’ün bildirdiği kararlar doğrultusunda), sizlerin görüş ve önerilerini de dikkate alarak en uygun kararları almaya çalıştığımızı bilmenizi isteriz. En kısa zamanda sağlıklı günlerde yüz yüze buluşmak dileğiyle…

Tıp Fakültesi Dekanlığı

20/05/2020 tarihli İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Öncesi Eğitim  Kurulu ve 21/05/2020 tarihli Fakülte Kurulu kararları için tıklayınız.